Låna till bil - Bäst billån v.48

Här ser du veckans topplista över billån som besökare innan dig valt att låna pengar till sin bil med. Du kan även se hela topplistan och läsa omdöme, betyg och våra egna recensioner.

#Ränta fr:Belopp:
1.Låna till bil Lendo1,95%5000-500000krLåna till bil via låneförmedlare Lendo
2.Låna till bil Advisa2,95%10000-500000krLåna till bil via låneförmedlare Advisa
3.Låna till bil Bank Norwegian4,99%5000-500000krLåna till bil hos Bank Norwegian
4.Låna till bil Sevenday3,45%10000-300000krLåna till bil hos Sevenday
5.Låna till bil ICA Banken3,70%5000-500000krLåna till bil hos ICA Banken

Billån med bilen som säkerhet

Billån med bilen som säkerhet är det som ofta går under just namnet billån. Privatlån som är det andra alternativet går också under namnet billån men även som lån till andra saker så som renovering med mera. Med ett billån där du lämnar bilen som säkerhet så måste du enligt lag ha minst 20 procent i kontantinsats. Du måste ofta även köpa den av en bilhandlare och får inte köpa en bil äldre än en viss årsmodell. Ofta Max 10år gammal. Med ett billån utan säkerhet så slipper du dessa krav. Du behöver ingen kontantinsats heller. Men varför väljer då inte alla privatlån till bil? För billån ofta ha lägre ränta än ett privatlån. Dock väljer många ändå ett privatlån för dess föredelar. Dessutom marknadsför många banker sina privatlån som just ett lån till bil utan att behöva ha någon kontantinsats.

Billån med bilen som säkerhet


Frågor om Billån med bilen som säkerhet

Många besöker oss med frågor och har du några frågor om Billån med bilen som säkerhet så har vi formuläret här nedan öppet för dig. Det är ett kommentarsfältet där du öppet kan diskutera just billån med bilen som säkerhet. Där finns vi på redaktionen och andra besökare.


Ge betyg och omdöme på Billån med bilen som säkerhet

Här kan du vara med och säga vad du tycker om Billån med bilen som säkerhet genom att lämna betyg och omdöme. Du trycker på stjärnorna för att lämna betyg och där är 1 sämst och 5 bäst. Sedan lämnar du omdöme genom att skriva en kommentar här nedanför i kommentarsfältet.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 4,32 out of 5)

Omdöme Billån med bilen som säkerhet med andra

Vill du skriva några rader om vad du tycker om Billån med bilen som säkerhet så är kommentarsfältet öppet för dig.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.