1. Advisa billån
  • Jämför 32 långivare direkt!
  • Tjänsten är helt gratis för dig!
  • Billån utan kontantinsats!
Jämför billån »

Se resten av topplistan av billån genom att klicka här.

Advisa billån

Advisa billån är ett privatlån helt enkelt. Advisa lånar inte ut pengar själva utan jämför banker mot varandra för att du ska kunna hitta det bästa privatlån för just dig vad gäller billig ränta och bästa villkor. Advisa är helt enkelt en låneförmedlare. Perfekt för dig som inte vill betala någon kontantinsats utan låna pengar till hela bilen eller som vill köpa en bil av en privatperson eller som vill köpa en äldre bil än ett billån med bilen som säkerhet kanske kräver. Då är en låneförmedlare helt perfekt. Advisa är alltså ett alternativ för dig då och klicka du på deras länk till Billån i deras meny så kommer du till ett vanligt privatlån du kan använda för att låna till bil.

Advisa billån

Låna pengar till bil via Advisa

Om du vill låna pengar via Advisa så kan du göra det med ett privatlån. Det är alltså ett billån som du tar utan att lämna bilen du köper som säkerhet. Vid ett billån med bilen som säkerhet så gäller nämligen andra krav för att du ska få låna pengar. Du måste bland annat ha en kontantinsats på minst 20 procent oavsett vart du väljer att ta ett sådant typ av lån. Men hos Advisa kan du alltså låna pengar till bilen utan kontantinsats genom att göra det med ett privatlån. Det är nämligen privatlån som Advisa jämför åt dig så du kan hitta den billigaste räntan och dom bästa villkoren. För dom skiljer sig verkligen från bank till bank och långivare till långivare.

Ge ditt betyg på Advisa billån

Det du kan göra här är alltså att du kan säga exakt vad du tycker om Advisa billån. För börjar du med att ge betyg här nedan och sedan under det kan du ge omdöme i form av dina egna ord.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,80 out of 5)