1. Advisa billån
  • Jämför 32 långivare direkt!
  • Tjänsten är helt gratis för dig!
  • Billån utan kontantinsats!
Jämför billån »

Se resten av topplistan av billån genom att klicka här.

Bästa billån – Jämför alltid!

Bästa billån? Ja vad är det egentligen som avgör det? Vi försöker ta fram den genom att skapa en topplista med både billån där man lämnar bilen som säkerhet för lånet och billån där man inte lämnar bilen som säkerhet. Det vill säga så kallade lån utan säkerhet. Sedan sorterar vi denna topplista efter vilket alternativ som är mest populärt precis just nu. Vi har med banker, långivare, jämförelsetjänster och låneförmedlare. På så sätt hoppas vi kunna ge den absolut bredaste överblicken av billån. Vår vision är att skapa den självklara startsidan för alla som ska låna till bil. Vi blir väldigt glada om du vill bidra till guiderna genom att kommentera så mycket som möjligt.

  • Prata om Bästa billån
  • Vi har skrivit mer om Bästa billån

Vilket billån är bäst?

Ja det är exakt det som den här sidan går ut på i mycket. Att tillsammans komma fram till vilket som är bäst. Och det gör vi för varje vecka och varje månad och varje år. För att vi verkligen ska få en bra överblick över vad det finns för alternativ för oss som vill låna pengar till en bil. Vi som driver Lån till bil älskar ekonomi och startade sajten eftersom vi tycker det finns så lite oberoende information om billån på nätet. Vi bygger ut sajten för varje arbetsvecka som går och hoppas bygga en plattform som är det självklara valet för alla som funderar på att låna till bil och vill läsa mer om det. Att skapa en plattform där vi kan samlas och prata lån.

Bästa billån

Prata om Bästa billån

Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare så vi uppmuntrar diskussion genom att alltid ha kommentarsfälten öppna. Här nedan kan du vara med och diskutera Bästa billån. Lämna gärna ett betyg på med hjälp av stjärnorna här nedan. Vi vill nämligen veta vad du som besökare tycker om våran guide så vi kan fortsätta kämpa för att bygga den här sajten och sedan veta vad vi kan göra bättre.

Vi har skrivit mer om Bästa billån

Här kan du läsa mer om just bästa billån i någon av våra andra guider om just vilket billån som är bäst just precis nu och hur vi ser på det. När vi startade Lån till bil trodde vi aldrig att sajten skulle bli så här populär och stor och det har gjort att guiderna om just det bästa billånet just nu har vuxit för varje vecka som gått och nu har vi förmodligen ett av Sveriges största bibliotek om just lån till bil. Vi har listat guider vi tror just du vill läsa om här.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 4,33 out of 5)