1. Advisa billån
  • Jämför 32 långivare direkt!
  • Tjänsten är helt gratis för dig!
  • Billån utan kontantinsats!
Jämför billån »

Se resten av topplistan av billån genom att klicka här.

Bil på avbetalning – Så gör du

Bil på avbetalning? Hur funkar det? Det finns två olika typer av billån dom är absolut populärast och det är billån utan säkerhet och billån med säkerhet. Och vad är då skillnaden mellan dessa två då? Jo med säkerhet betyder att banken tar bilen som säkerhet för lånet. Och utan säkerhet så tar banken inte bilen som säkerhet för lånet. Att lämna något i säkerhet för ett lån gör ofta att lånet blir billigare – men det ställer också högre krav. Lämnar du bilen som säkerhet för lånet måste du till exempel ha en kontantinsats på minst 20 procent i Sverige.

Bil på avbetalning hos bilhandlare

Du måste ofta hålla dig till enbart bilhandlare och bilen får sällan vara äldre än 10år. Allt det slipper du förhålla dig till om du inte lämnar bilen dom säkerhet för lånet. Men då blir ofta lånet dyrare också som sagt. DOCK är inte det alltid fallet för alla. Du kan se vart besökare lånat till sin bilen här ovan i topplistan. Där har vi tagit med banker, låneförmedlare och jämförelsetjänster. På så sätt hoppas vi att vi har det bredaste och mest lättöverskådliga jämförelsen av alla. Och den självklara startsidan om man ska till att låna till bil.

Billån fast ränta

Billån fast ränta är en guide där vi tar upp dom som erbjuder billån med fast ränta. Tyvärr vet vi inte en enda som erbjuder fast ränta just nu. Du hittar dock våran topp lista med dom bästa billånen enligt våra besökare här ovan. Listan är ett en sammanställning av dom billån vi listar på sajten som flest av våra besökare använder efter ett besök.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 4,44 out of 5)