Bilfinansiering – Jämför här 2021!


Jämför billån 2021:
Listan är uppd: 2021-06-15.
Lendo billån
 • Billån utan kontantinsats: Ja!
 • 20% kontantinsats: Nej!
 • Belopp: 10000kr - 600.000kr
 • Ränta: 3,01% - 29,95%
 • Löptid: 1år - 15år
 • Jämför upp till 35 lån till bil!
 • Samma ägare som Blocket.se!
 • Hitta bästa lånet utan kontantinsats!
Jämför billån »
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

Bilfinansiering 2021 är olika sätt att låna pengar för att kunna köpa en bil. Och det är det som den här guiden handlar om. Så vill du göra det kan du läsa igenom den här och se vilket alternativ som kanske passar just dig eller er bäst. Och det är bland annat beskrivning av privatlån till bil eller billån med bilen som säkerhet. Så ta dig igenom den här texten även om du tycker den är tråkig och sedan kan du bestämma dig för vilket typ av lån du ska jämföra och hitta billigast ränta för och självklart även bäst villkor.


Billån utan säkerhet? Finns det och vad är det?

Svar: Vad menas med det? Jo det är att du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det som oftast kallas billån är just ett billån där du lämnar bilen dom säkerhet för lånet. På så sätt minskar banken risken och behöver inte ta lika mycket betalt av dig. Däremot är kraven större på dig då du måste lägga 20% själv enligt lag, ofta köpa den av en bilhandlare och bilen får inte vara hur gammal som helst. Ofta är det Max 10år. Men vid billån utan säkerhet så behöver du inte hålla dig till dessa villkor utan kan låna hela beloppet och köpa vilken bil du vill. Lånet blir då ofta lite dyrare men inte alltid. Se vart besökare innan dig valt att låna till bil här ovan i topplistan.

Billån utan säkerhet


Meny för Bilfinansiering

 • Bilfinansiering – Olika sätt du kan låna till bil och jämföra 2020!
 • Bästa Bilfinansiering just nu
 • Vi tror vi kan göra det tillsammans
 • Billån utan säkerhet?

Vi tror vi kan göra det tillsammans

Dom bästa sajterna i världen tycker vi är sajter där besökarna kan bidra till innehållet. Därför försöker vi skapa en sajt där vi tillsammans kan skapa innehållet och där varje besök ska göra sajten bättre. Det är det vi dagligen försöker reda ut här. Tillsammans. Så det vi försöker reda ut är snarare NÄR och FÖR VEM är dom olika typen av billån bäst? Vi har skrivit väldigt många guider om billån men vi råder alla som ska ta ett billån att alltid titta in startsidan. Det är vårt hjärta av sajten och ett måste för alla som ska ta ett billån.

Så hittar du bästa bilfinansieringen

Du kan hitta den bästa bilfinansieringen genom att jämför. Så enkelt och så svårt är det helt enkelt. Och om du tar en låneförmedlare kan du jämföra många billån enkelt. Snabbt genom att ansöka online på nätet.

Bästa Bilfinansiering just nu 2021?

Ja vad är egentligen det bästa billånet? Det det är hela syftet med den här sajten. Tanken är att vi tillsammans ska kunna se vilket sätt som är det bästa sättet att använda sig av för att låna till bil. Det svåra med det är att det helt beror på ens förutsättningar och ens syfte med bilen. Det finns alltså billån som är bäst för någon med det sämsta alternativet för någon annan.