1. Advisa billån
  • Jämför 32 långivare direkt!
  • Tjänsten är helt gratis för dig!
  • Billån utan kontantinsats!
Jämför billån »

Se resten av topplistan av billån genom att klicka här.

Billån med betalningsanmärkningar

Billån med betalningsanmärkningar kan vara svårt att få med det finns alternativ. Här har vi gjort ett stort bäst i test av dom i listan som accepterar betalningsanmärkning ibland. Det är ingen garanti att dom gör det men möjligheten finns.

Billån med bilen som säkerhet betalningsanmärkning

Billån med bilen som säkerhet betalningsanmärkning? Går det att låna pengar till en bil trots att man har betalningsanmärkning? Det blir extremt svårt för vi hittar inget lån där du kan låna med bilen som säkerhet fast du har betalningsanmärkningar. Däremot finns det alternativ för dig som vill låna pengar med ett privatlån till bil fast du har betalningsanmärkningar. Kom dock ihåg att räntan blir högre hur större risk banken tar att låna ut pengar till dig. Så med betalningsanmärkningar kan du få betala mer i ränta. Dock inte alltid.

Billån trots att man har betalningsanmärkning

Går det att låna till bil trots betalningsanmärkning? Ja det går att låna pengar till trots att man har betalningsanmärkning. Det stänger dock några dörrar vilket gör att man inte får låna pengar av vem som helst. Du måste alltså hitta ett billån där det är okej med betalningsanmärkning men att man har skött sig i övrigt. Vi gör allt vi kan för att skriva guider som gör att så många som möjligt kan ta tag i sin ekonomi själva och förstå dom grundläggande sakerna innan dom lånar pengar till bil därför tycker vi att du bör läsa vidare om du funderar på att låna pengar till bil och har en betalningsanmärkning. Eller flera betalningsanmärkningar för den delen också.