Billån med bilen som säkerhet 2020


Bästa billån - Test 2020
1. Advisa billån
  • Billån utan kontantinsats: Ja!
  • 20% kontantinsats: Nej!
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,50%
  • Löptid: 1år - 18år
  • Recension: Bästa Billån Fem
  • Jämför 32 långivare direkt!
  • Tjänsten är helt gratis för dig!
  • Billån utan kontantinsats!
Jämför billån »

Billån med bilen som säkerhet

Billån med bilen som säkerhet 2020 är det som ofta går under just namnet billån. Privatlån som är det andra alternativet går också under namnet billån men även som lån till andra saker så som renovering med mera. Med ett billån där du lämnar bilen som säkerhet så måste du enligt lag ha minst 20 procent i kontantinsats. Du måste ofta även köpa den av en bilhandlare och får inte köpa en bil äldre än en viss årsmodell. Ofta Max 10år gammal. Med ett billån utan säkerhet så slipper du dessa krav. Du behöver ingen kontantinsats heller. Men varför väljer då inte alla privatlån till bil? För billån ofta ha lägre ränta än ett privatlån. Dock väljer många ändå ett privatlån för dess föredelar. Dessutom marknadsför många banker sina privatlån som just ett lån till bil utan att behöva ha någon kontantinsats.


Jämför Billån med bilen som säkerhet

Här kan du vara med och säga vad du tycker om Billån med bilen som säkerhet genom att lämna betyg och omdöme. Du trycker på stjärnorna för att lämna betyg och där är 1 sämst och 5 bäst. Sedan lämnar du omdöme genom att skriva en kommentar här nedanför i kommentarsfältet. Vill du skriva några rader om vad du tycker om Billån med bilen som säkerhet så är kommentarsfältet öppet för dig. Många besöker oss med frågor och har du några frågor om Billån med bilen som säkerhet så har vi formuläret här nedan öppet för dig. Det är ett kommentarsfältet där du öppet kan diskutera just billån med bilen som säkerhet. Där finns vi på redaktionen och andra besökare.


Är billån med bilen som säkerhet aldrig ett privatlån?

Svar: Nej det finns aldrig någon privatlån där du lämnat båten som säkerhet. Ett privatlån är alltid ett lån utan säkerhet. Det vill säga ett lån du kan finansiera 100% om du så önskar. Du behöver inte heller titta på årsmodell eller bara handla av en bilhandlare.

Kan man jämföra lån till bil med en låneförmedlare?

Svar: Tyvärr är det väldigt få låneförmedlare som jämför billån i den mängd som dom jämför privatlån. Så dom fungerar helt klart bäst vad gäller privatlån till bil men det finns även några få billån med bilen som säkerhet du kan jämföra med en låneförmedlare.