1. Advisa billån
  • Jämför 32 långivare direkt!
  • Tjänsten är helt gratis för dig!
  • Billån utan kontantinsats!
Jämför samlingslån »
2. 
  • Jämför 25 långivare gratis på 2 minuter!
  • Samma ägare som Blocket.se!
  • Ränta från 2,95% utan kontantinsats!
Jämför samlingslån »

Se resten av topplistan av billån genom att klicka här.

Billån

Billån kan vara olika typer av lån och det är främst det vi försöker reda ut här på Lån till bil. Lån till bil en är en sajt där vi tillsammans ska utse det bästa billånet oavsett vad det är för typ av billån. För vi har billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och sedan har vi lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Utöver det har vi även leasing av en bil där du helt enkelt hyr bilen en längre tid kan man säga. Vårt fokus ligger dock främst på när du ska låna pengar till en bil som du ska äga. Hela våran sajt handlar om bilar. Vi har framförallt info om lån men vi har även bilnyheter med mera. Så besök startsidan för att se vad hela sajten handlar om.

Billån utan kontantinsats är ett privatlån

Om du inte vill betala någon kontantinsats på 20 procent så är det privatlån som gäller för dig som vill låna pengar till en bil men inte har 20 procent av bilens värde. Om bilen kostar 200.000kr så är det 40.000kr du behöver själv. Vill du låna hela beloppet är det alltså privatlån till bil som gäller för dig.

Om du lämnar bilen som säkerhet för lånet

Sedan har vi alltså billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Och det är ett lån där du inte får låna mer än 80 procent av bilens värde. Men vissa bilhandlare löser det med att säga att dom fixar ett privatlån till resterande 20 procent. Trots att dom inte får det egentligen.