Billiga billån – Så hittar du det billigaste för dig/er!


Listan över billån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket senast 2023-01-30.
Jämför billån 2023:
Lendo billån
 • Billån utan kontantinsats: Ja!
 • 20% kontantinsats: Nej!
 • Belopp: 10000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,95%
 • Löptid: 1år - 15år
 • Jämför upp till 40 lån till bil!
 • Samma ägare som Blocket.se!
 • Hitta bästa lånet utan kontantinsats!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.


Billiga billån 2022? Hur hittar man det? Det enda svaret vi kan ge på det är att jämföra, jämföra och sedan jämföra lite till. För att hitta det bästa och billigaste billånet för just precis dig så finns det ingen mall att följa utan du måste göra arbetet själv. Åtminstone till en viss del. Först måste du förstår skillnaden på att ta bilen som säkerhet för lånet och billån utan bilen som säkerhet för lånet. Det senare är alltså ett vanligt privatlån du använder för att låna pengar till bilen. Det finns stora skillnader på dessa två alternativ och där kan du se vilket av dessa som passar dig bäst. Och när du väl har kommit fram till det är det bara att börja jämföra ränta och villkor.


Innehåll i Billiga billån

 • Billiga billån 2021
 • Olika typer av billån
 • Lägsta billån?

Billiga billån 2022

Men hur vet vi om dom är billigast då? Alla lån är ju individuella? Ja det är sant och därför kan vi inte veta om dom är billig eller inte. Och vem bestämmer vilket lån som räknas till kategorin billiga? Vi har gjort så att vi samlat in data från alla guider vi skriver om billiga billån på något sätt och sedan tagit reda på vart flest av våra besökare väljer att låna pengar till en bil efter det. Det tror vi är det bästa sättet. För vi tror att våra besökare är smarta och tar smarta beslut eftersom dom så aktivt söker efter info om lån till bil.

Olika typer av billån

Billån finns både med bilen som säkerhet för lånet och utan bilen som säkerhet för lånet. Här ovan under topplistan har vi listat dem vanligaste skillnaderna. Det kan dock skilja sig betydligt mer än så. Jämför enkelt själv i vår topplista där vi listar banker, låneförmedlare och andra jämförelsetjänster. På så sätt vill vi kunna erbjuda den absolut bredaste överblicken.

Lägsta billån?

Bäst billån med lägst ränta? Hur hittar man det? Man jämför, jämför och jämför. Det vi försöker göra är att ha den absolut bredaste jämförelsen av alla. Men hur ska vi lyckas med det då? Jo vi tar även med andra jämförelsetjänster och låneförmedlare. Utöver bankerna alltså. Därför täcker vi in extremt många. Sen sorterar vi dessa i en topplista över vilka alternativ våra besökare väljer oftast för det vi just då jämför. Vi siktar in oss på billån men har även några andra topplistor. Vi har valt att ha så för att många väljer att låna till fler saker samtidigt. Du kanske vill låna till bil OCH låna till renovering. Då vill vi såklart ha en så bra överblick för allt. Så man alltid ska kunna ha oss som sin självklara startsida när man ska låna pengar. Vårt mål är även att låta besökarna fritt kommentera och lämna betyg till samtliga. För på så sätt få en ännu mer rättvis topplista.


Om Billiga billån

Med guiden Billiga billån vill vi förklara så enkelt som möjligt vad som är ett billigt lån till bil helt enkelt. För det är VIKTIGT att jämföra den effektiva ränta för att verkligen se vilket som är billigast! Vi gör vad vi kan för att få svenska folket att jämföra den effektiva räntan och spara pengar.