1. Advisa billån
  • Jämför 32 långivare direkt!
  • Tjänsten är helt gratis för dig!
  • Billån utan kontantinsats!
Jämför billån »

Se resten av topplistan av billån genom att klicka här.

Billiga däck – Alla erbjudanden just nu!

Billiga däck är en guide där vi tillsammans hjälper varandra att hitta ebutiker med billiga sommardäck och billiga vinterdäck just nu. Beroende på vilket säsong det är för däck. Så planerar du på att köpa däck oavsett om det är sommardäck, vinterdäck, dubbdäck eller dubbfria däck så hoppas vi att du kan ta hjälp av den här guiden.

Test av sommardäck

Test av sommardäck är det många som har och här försöker vi sammanfatta dessa. Vi tar även med hur det ser ut i topplistan över dom mest sålda sommardäcken just exakt nu. Då dom ofta visar dom däcken som har vunnit i bäst i test. För faktum är att många konsumenter följer dessa test och köper däck som har varit med i sådana test. Har du tips på något mer test får du gärna skriva det i kommentarsfältet.

Vilket datum måste man byta vinterdäck och sommardäck?

Du kan läsa våran guide Vinterdäck datum där vi hela tiden uppdaterar vilka datum det är som gäller. Precis som med med vinterdäck vi skrev om här ovan så har vi många guider om sommardäck också. Och då framförallt vilka datum man bör hålla reda på. Och vilka mönsterdjup. Mer om det nedan. Så om du vill veta det kan du läsa igenom våra guider i ämnet. Vi har många sidor om däck så du ska kunna se allt om detta på våran sidan. Bland annat Vinterdäck datum och Sommardäck datum. Det är några av våra största sidor om just detta. Så besök gärna dom du också. Vi försöker skriva om däckmönster och allt.

Hur ofta köpa nya vinterdäck?

Det finns lika många svar på det som folk du frågar tyvärr. Men det beror helt på vad däcken utsätts för. Om däcken börjar bli allt för hårda eller har för lite mönsterdjup så bör du bytas. Även om det börjar bli sprickbildning på däcken. Det ska däckverkstaden avgöra eller du själv. När du ska förvara däcken bör du ha dom svalt och mörkt. Så däcken inte åldras i onödan det vill säga. Och ett av dom viktigaste tipsen är att ALLTID tvättade däcken innan dom ska lagras. Det kan finnas salt på däcken och annan smuts som gör att däcket torkar ut och livslängden förkortas. Så tvätta däcken och spar pengar helt enkelt!

När ska man byta till sommardäck?

Vi har flera guider om när och hur man ska byta till sommardäck. Och vinterdäck. För det är många som glömmer bort det här och söker den infon på nätet. Och då finns vi där. Och guider våra besökare till vad det är för datum som gäller när du ska byta däck. Både vad gäller sommardäck och vinterdäck.

Köpa sommardäck

Köpa sommardäck är en guide som vi skapat för alla som vill köpa sommardäck och som vill veta hur man hittar det bästa priset och dom bästa testet för just sommardäck. Vi bygger på den här sidan hela tiden och har som mål att alla som besöker den ska hitta det dom söker. Vilket så klart är ett väldigt högt mål. Men vi siktar högt och hoppas att dom flesta ska göra det till slut just därför. Du kan även vara med och påverka innehållet längst ned på den här sidan där du hittar ett kommentarsfältet.

När får man använda dubbdäck?

Man får använda dubbdäck mellan 1 oktober och 15 april i Sverige. Sedan får man inte använda dubbdäck om inte väglaget kräver det. Vilket det extremt sällan behöver utanför dessa datum. Vinterväglag ska vara snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen. Är det inte det så är det alltså inte vinterväglag och då får man inte har dubbdäck på bilen.