1. Advisa billån
  • Jämför 32 långivare direkt!
  • Tjänsten är helt gratis för dig!
  • Billån utan kontantinsats!
Jämför samlingslån »
2. 
  • Jämför 25 långivare gratis på 2 minuter!
  • Samma ägare som Blocket.se!
  • Ränta från 2,95% utan kontantinsats!
Jämför samlingslån »

Se resten av topplistan av billån genom att klicka här.

Lån till bil

Lån till bil? Ja vad är det för lån man ska ha när man ska låna till bil? Här listar vi Lån till bil och sorteras sedan den efter vart besökare innan dig har valt att låna till bil. På så sätt hoppas vi helt enkelt få fram det bästa billånet just precis nu. Vi blandar både billån där man lämnar bilen som säkerhet för lån och billån där man tar ett lån utan säkerhet för att köpa bil.

Skillnaden på utan insats och med insats

Men vad är det för skillnad på dessa två alternativ då? Vid ett billån där man lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20 procent i kontantinsats enligt lag. Dessutom måste du ofta hålla dig till fler krav då eftersom banken indirekt äger 80 procent av bilen eftersom den delen är belånad. Sådana krav kan vara att du måste köpa bilen av en bilhandlare och att bilen inte får vara äldre än 10år. Dessa krav skiljer sig från långivare till långivare men det är där någonstans det brukar ligga.

Allt om kontantinsats vid bilköp

Kontaktinsats däremot går inte komma runt hos någon bank. Om man inte tar ett privatlån till 20 procent och sedan ett billån på 80 procent. Men det är inte många långivare som gillar den dealen. Men är det bara mer krav för ett billån där banken tar bilen som säkerhet? Nej fördelen är ofta att räntan då blir något lägre i och med att banken tar mindre risk. Men ändå väljer många att ta ett privatlån för att köpa bil. Varför? Förmodligen för att man då slipper alla krav och får köpa vad man vill för lånet i och med att man inte lämnar något i säkerhet för lånet.

Billån utan insats är alltid privatlån

Många banker marknadsför dessutom sina privatlån som ett billån utan kontantinsats. Eftersom många ofta ser det som den största fördelen. Att man inte behöver ha någon kontantinsats och kan låna pengar till hela beloppet helt enkelt. Man får ju dessutom köpa bilen av vem man vill och vilken årsmodell man vill. Men varför? Jo för banken tar en större risk när dom lånar ut utan säkerhet och måste således även ta lite mer betalt. Målet med topplistorna är hela tiden att få fram bästa billån billånet för i år.

Lån till bil 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 votes, average: 4,25 out of 5)

1 tanke på “Lån till bil”

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.