1. Advisa billån
  • Jämför 32 långivare direkt!
  • Tjänsten är helt gratis för dig!
  • Billån utan kontantinsats!
Jämför samlingslån »
2. 
  • Jämför 25 långivare gratis på 2 minuter!
  • Samma ägare som Blocket.se!
  • Ränta från 2,95% utan kontantinsats!
Jämför samlingslån »

Se resten av topplistan av billån genom att klicka här.

Låna pengar till bil med bilen som säkerhet

Låna pengar till bil med bilen som säkerhet är ett aktiv för dem som vill ha så billigt billån som möjligt. För när man lämnar bilen som säkerhet för lånet så går oftast även räntan ner och blir billigare. Dock finns det några saker du måste hålla dig till om du vill lämna bilen som säkerhet. Du måste först och kanske främst ha 20 procent av vad du köper bilen för själv. Köper du en bil för 200.000kr måste du alltså ha 40.000kr själv. Det enligt lag i Sverige. Om det är möjligt att ta ett privatlån till 40.000kr (det vill säga lån utan säkerhet) och sen resterande 160.000kr med bilen som säkerhet kan inte vi svara på om det funkar. Det beror nog helt på vilka du väljer att låna pengar av helt enkelt. Sedan får du sällan köpa av annat än bilhandlare om du ska lämna bilen som säkerhet för lånet. Förmodligen mycket för att värdet då är korrekt. Och sedan är det även så att man ofta måste hålla sig till ner till en viss årsmodell. Runt 10år brukar det ligga bakåt i tiden som max.

Betyg på Låna pengar till bil med bilen som säkerhet

Om du bara visste vad glada vi skulle bli om du ville ge ett betyg på guiden Låna pengar till bil med bilen som säkerhet som du precis har läst. Du kan gör det med stjärnorna och det tar bara några sekunder. Så vi blir väldigt glada om du vill ta dig tid att göra det. Och det är alltså att ge betyg på hur bra innehållet stämmer med rubriken vi vill veta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 votes, average: 4,50 out of 5)

Sammanfattning

Vi hoppas så klart att Låna pengar till bil med bilen som säkerhet ska ge dig en inblick på hur detta fungerar. Så du enkelt ska kunna ta ett beslut på hur just du ska kunna låna pengar till bil. Så använd gärna menyn för att se vad vi skrivit om just det du är ute efter vad gäller finansiering av billån.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.