Låna till körkort – Så hittar du det billigste!


Listan över billån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket senast 2022-11-29.
Jämför billån 2022:
Lendo billån
  • Billån utan kontantinsats: Ja!
  • 20% kontantinsats: Nej!
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 lån till bil!
  • Samma ägare som Blocket.se!
  • Hitta bästa lånet utan kontantinsats!
Jämför billån »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.


Låna till körkort? Är det möjligt? Ja visst är det möjligt. Det kan du göra med ett privatlån och du hittar en topplista över privatlån här ovan. Där kan du se vart besökare innan dig valt att låna till körkort. Kravet är dock oftast att du bör har en inkomst på en viss summa på ett år. Så det är väldigt svårt man man är arbetslös och fortfarande går i skolan och ska ta körkort när man är 18år. Men är man däremot över det och har ett jobb så blir det genast mycket lättare.

Om Låna till körkort

Låna till körkort är en guide för dig som vill finansiera ett körkort med ett lån. Jag bygger ut guiden löpande hela tiden för att göra den så bra som möjligt.

Bästa lånet till körkort hittar du så här

Om du vill hitta det bästa lånet till körkort så måste du jämföra – så enkelt är det. Det kan finnas visa långivare som marknadsför sitt lån till körkort som just det men det gör inte att ett vanligt privatlån ska vara sämre. Utan det kan vara precis svärtom. Ett privatlån är ett lån du tar utan att lämna något i säkerhet för lånet. Alltså du lämnar inte något i pant för lånet. Alltså inte som när du tar ett bolån och lämnar bostaden som säkerhet. Vid ett privatlån så tas bara en kreditupplysning för att se om du har möjligheten att betala tillbaka lånet och göra det i tid. Jämför privatlån för att se om du kan hitta ett så billigt lån till körkort som möjligt.