Lendo billån 2021 – Jämför så här!


Jämför billån 2021:
Listan är uppd: 2021-06-15.
Lendo billån
  • Billån utan kontantinsats: Ja!
  • 20% kontantinsats: Nej!
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 3,01% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 35 lån till bil!
  • Samma ägare som Blocket.se!
  • Hitta bästa lånet utan kontantinsats!
Jämför billån »
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

Lendo billån? Lendo har ett billån som är ett privatlån. Alltså ett lån upp till 400.000kr där du inte behöver lämna bilen som säkerhet för ditt lån helt enkelt. Du behöver heller inte kontantinsats efter som du just inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Lendo lånar inte själva ut några pengar utan är en låneförmedlare. Och dem jämför inga vanliga billån alls utan bara privatlån alltså. Det kan ju dock ändra sig men i skrivande stund är det så.

Lendo billån


Lendo är en låneförmedlare

Lendo är en låneförmedlare som jämför privatlån. Och privatlån passar utmärkt för att låna till bil med. Så är du ute efter ett privatlån till bil så passar Lendo utmärkt. Du hittar Lendos billån här ovanför i topplistan så att du kan se vart dom befinner sig just nu. Topplistan visar hur populära lånen är hos våra besökare.

Jämför helt gratis via låneförmedlare Lendo

Vi tycker det är väldigt kul att du besökt guiden Lendo billån! Här kan du säga vad du tyckte om guiden genom att trycka på 1-5 i betyg. Lendo billån är ett privatlån till bil. Det vill säga ett lån utan säkerhet för banken. Lendo är en låneförmedlare som helt enkelt stället banker mot varandra för att få fram bästa räntan till dig. Så vad har Lendo för ränta då? Räntan sätts individuellt och du måste alltså skickar in en låneansökan för att få reda på vad du får för ränta. Du kan prova om Lendo är ett alternativ för dig på bara ca 7 minuter direkt online på nätet. Frågor om guiden kan du ställa i kommentarsfältet.


Låna pengar till bil via Lendo?

Ja det går att låna till bil via låneförmedlare Lendo men inte med ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Inte i skrivande stund i alla fall. För en så länge så jämför dom bara privatlån som du kan använda för att låna till bil. Men sedan kan dom säkert ändra på det i framtiden med tanke på att många andra låneförmedlare jämför båda två alternativen. Alla billån har en helt egen sida.


Om Lendo billån 2021

Jag har gjort guiden Lendo billån 2021 för alla som funderar på att låna pengar till en bil och vill jämföra lån hos Lendo för att hitat bästa räntan. För det finns några saker att tänka på när man jämför lån och det är vad jag försöker ta upp här.

Lendo billån