1. Advisa billån
  • Jämför 32 långivare direkt!
  • Tjänsten är helt gratis för dig!
  • Billån utan kontantinsats!
Jämför billån »

Se resten av topplistan av billån genom att klicka här.

Volkswagen UP test

Volkswagen UP test? Är du ute efter ett test för Volkswagens bil UP? Jag har ägt en UP Black i över 1,5år nu och tänkte säga vad jag tycker om bilen så här långt. Först och främst så går det att köra längre sträckor bättre än alla andra små bilar som jag kört. Och jag har haft körkort i 14år och kört väldigt många småbilar. Så det går bra på motorvägen alltså. Inte helt enkel att köra om med jämt men bättre än vad man kan tro. Kvaliteten är också mycket bättre än vad man kan tro. Deras lampa för airbagen är det enda som krånglat när jag ägt bilen från ca 2000mil upp till strax över 5000mil i skrivande stund. Och Googlar man på det så verkar det tyvärr vara ett vanligt fel. Där kontakterna spökar ibland. I övrigt är det väldigt billig att äga på alla sätt. En riktigt liten spargris om man inte vill göra av med massor av pengar på sitt bilägande. Och man sitter förvånansvärt bra i baksättet också. En bil som är bäst i sin klass om du frågar mig. Jag valde mellan en Fiat 500 och en UP Och har inte ångrat mig en sekund efter ha provkört båda och valda UP:en. Min är en från 2012 och i år är det alltså 2018. Jag köpte den vid ca 2000mil 2017 och har redan hunnit köra ca 5000mil.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.